Rețeaua de canalizare de pe strada Amurgului din Ovidiu a fost înlocuită. Primăria Ovidiu a definitivat și branșările din Cartierul Tineretului

Rețea de canalizare în Ovidiu. FOTO Primăria Ovidiu

Primăria Ovidiu a finalizat lucrările de execuție și punere în folosință a rețelelor de canalizare în două zone importante din oraș. Lucrările au presupus ample lucrări de foraj subteran sau săpături de suprafață, în funcție de posibilitățile în zona respectivă.

Una dintre zonele unde s-a intervenit a fost pe strada Amurgului unde, rețeaua existența era de peste 50 de ani și nefuncțională în cazul precipitațiilor abundente. Aici a fost înlocuit un tronson de 220 metrii liniari, la aceasta fiind racordați toți locuitorii blocurilor din zona centrală. În perioadă imediat următoare zonă va fi amenajată prin asfaltarea zonei carosabile, lărgirea acesteia și crearea de locuri suplimentare de parcare.

S-a intervenit și în Cartierul Tineretului, unde exista rețea de canalizare, realizată în anul 2016, dar care nu a putut fi data în folosință, deoarece cartierul nu fusese racordat la rețeaua de canalizare existența a orașului. Drept urmare, primăria Ovidiu a executat lucrări de extindere a rețelei de canalizare de pe strada Luceafărului cu subtraversare și extindere pe strada Teiului – 228 metri liniari, până pe strada Poporului. Astfel cartierul a fost legat de rețeaua de canalizare a orașului prin foraj subteran pe DN 3C (variantă Ovidiu). În curs de câteva zile lucrarea, cu o lungime totală de 2 km, va fi predata în administrare către SC RAJA SA, după care va fi data în folosință.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*