Reprezentație specială la Delfinariu, în ritmuri de Sunset Sea-mphony

Orchestra Bigg Dimm a’Band a ținut un mini spectacol în timpul unei reprezentații a delfinilor. FOTO Catalin Schipor

Constănțenii și turiștii sunt invitați, miercuri, 1 august, la o reprezentație specială la Delfinariu.

La demonstrația de la ora 17.00, delfinii vor fi acompaniați de orchestra Bigg Dimm a’Band a Academiei de Muzică „Gheorghe Dima”, din Cluj, pe care o puteți vedea în Constanța până pe 19 august, pe faleza Cazinoului, în cadrul proiectului „Sunset Sea-mphony 2018 – Simfonia Centenarului”.

Un eveniment asemănător a avut loc și în vara anului trecut. Datorită reacției extrem de pozitive a publicului, dar și a delfinilor, reprezentanții Complexului Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța și ai Asociației Culturale Georgiana Rusu, care organizează Sunset Sea-mphony, precum și membrii orchestrei conduse de dirijorul Răzvan Metea, au hotărât să îl repete.

Biletul de intrare la Delfinariul, pentru această reprezentație specială, va fi unul obișnuit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*