Regulamentul accesului în zona peninsulară a municipiului Constanța supus dezbaterii publice

Intrare zona Peninsulara/ Zona Veche Constanta. FOTO Catalin Schipor

Primăria municipiului Constanța aduce la cunoștința constănțenilor faptul că în data de 06.12.2017, ora 10:00, la sediul Primăriei Municipiului Constanța, bd. Tomis nr. 51, sala de ședințe Remus Opreanu va avea loc dezbaterea publică referitoare la „Regulamentul de acces în zona peninsulară a municipiului Constanța“.

 

La dezbaterea publică au acces instituţiile publice, organizaţiile civice, persoanele fizice și juridice interesate.

Persoanele care vor lua cuvântul în cadrul dezbaterii publice sunt rugate să transmită propunerile pe care le vor prezenta și în format electronic, la adresa de email: sigurantabunuripublice@primaria-constanta.ro, cu specificarea articolului sau articolelor din proiectul de act normativ, data trimiterii şi datele de contact ale expeditorului, până la data de 05.12.2017, ora 16:00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*