Record de turiști în Vama Veche în minivacanța de 1 mai!

Curățenie după minivacanța de 1 mai. FOTO: Primăria Comunei Limanu
Curățenie după minivacanța de 1 mai. FOTO: Primăria Comunei Limanu

Peste 20.000! Este numarul estimativ de turisti care au petrecut de 1 mai in localitatile Vama Veche si 2 Mai.

Potrivit reprezentantilor unitatilor de cazare, rezervarile au inceput anul acesta cu data de 27 aprilie, foarte multi dintre turisti prelungindu-si vacanta pana pe data de 2 mai.

“Pe langa cei care au rezervat camera in cele doua sate, au existat si foarte multi tineri care au stat la cort.

In plus, traficul de turisti a fost in crestere in timpul noptii, cand satul Vama Veche a reprezentat un punct de atractie atat pentru constanteni cat si pentru vizitatorii cazati in alte statiuni vecine. A fost un flux continuu de oameni.

O premiera a fost si faptul ca turistii si-au prelungit vacanta inclusiv pentru data de 2 mai. De altfel, atmosfera din Vama a fost si in a doua noapte de mai comparabila cu serile din varful sezonului estival”, sustine Dan Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanu.

In timp ce numarul de vizitatori a crescut anul acesta, incidentele inregistrate in timpul vacantei de 1 Mai au fost mult mai putine, in comparatie cu anii precedenti.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*