Recital Marius Bațu la Doors Club

Marius Batu cântă în Doors Club

Duminică, 1 aprilie, de la ora 19:30, constănțenii au prilejul de a asculta unele dintre cele mai frumoase melodii folk, în interpretarea artistului constănțean Marius Bațu.

Marius Bațu s-a remarcat în lumea muzicii românești în 1977, an în care a înființat, alături de Eugen Baboi, grupul Poesis. În perioada 1982-1985 activează în jurul „Cenaclului Flacăra”, iar în 1994, după o perioadă de 8 ani petrecută în Germania, a revenit în România și a reluat activitatea grupului Poesis, lansând în 1996 albumul Cântec Șoptit. Colaborează cu formația Holograf, cu Ducu Bertzi, Mircea Vintilă, Ovidiu Lipan Țăndărică, Dinu Olărașu, Compact și mulți alți artiști de referință.

În 2001, Marius Bațu este cooptat în grupul Pasărea Colibri, formație alături de care lansează albumul „Încă 2000 de ani” și se remarcă prin melodii ca „Elegie”, „2000 de ani” și „Cântec șoptit”.

Un artist de o sensibilitate aparte, Marius Bațu îmbină elegant muzica și poezia, oferind publicului un spectacol captivant.

Duminică, 1 aprilie, la Doors Club Constanța. Biletul este 30 de lei. Info și rezervări la tel.: 0763661622 sau pe www.doorsclub.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*