RATC Constanța vinde mai multe autobuze vechi și alte bunuri mobile

Autobuz RATC în trafic. FOTO Catalin Schipor

Regia Autonomă Transport în Comun Constanța a anunțat că scoate la vânzare mai multe bunuri mobile. Prețul acestora pornește de la 18 lei o stație radio, iar cel mai scump este un autobuz MAZ la 13. 452 lei.

Pe lista bunurilor scoase la vânzare de către RATC se numără următoarele:

  • Autobuze MAZ 103-041 cu prețuri cuprinse între 10.477 lei și 13.452 lei
  • Autobuze cu prețuri cuprinse între 4.104 lei și 61.738 lei
  • Stații radio și BusVox cu prețuri cuprinse între 18 lei și 436 lei.

Autobuzele MAZ 103-041, au fost achiziționate în anul 2002 și au fost înlocuite cu noul parc de autobuze ISUZU. Autobuzele MAZ au deservit diferite trasee din municipiul Constanța, timp de 17 ani.

Mai multe detalii găsiți AICI sau la sediul regiei, din str. Industrială nr. 8, de luni până vineri, în intervalul orar 8:00 – 16:00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Bună seara!
    Doresc să achiziționez acele autobuze MAZ PENTRU FIRMA MEA DE TRANSPORT ÎN COMUN RATM MEDGIDIA

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*