RAS Tuzla: Evenimentul din 21 februarie este unul singular prin amploare și gravitate în cadrul companiei

Epava avionului a fost recuperată pentru cercetări. FOTO CTNews.ro

Reprezentanții Regionala Air Services spun că evenimentul din 21 februarie este unul singular prin amploare și gravitate în cadrul companiei. RAS Tuzla a înregistrat 58.644 ore de zbor în ultimii zece ani. iar școala de zbor a înregistrat 16915 ore în ultimii ani, neexistând niciun accident cu victime până acum.

Întreaga echipă a aeroportului Tuzla regretă profund pierderea pilotului Radu Serghei în accidentul care a avut loc data de 21 februarie 2019.

“Transmitem condoleanțele noastre familiei și prietenilor și le suntem alături în această grea încercare. În aceste momente, ne concentrăm toată atenția și speranța către colegul și prietenul nostru, Gheorghe Dumitru – un pilot experimentat, cu peste 8000 ore de zbor. Unul dintre cei mai iubiți piloți ai echipei de la Tuzla, el face parte din familia RAS Tuzla de 20 de ani. Sperăm la o recuperare cât mai rapidă și apreciem efortul deosebit al medicilor de la Spitalul de Urgență Constanța pentru îngrijirea acordată acestuia”, au transmis reprezentanții RAS Tuzla.

Evenimentul din 21 februarie este catalogat de către reprezentanții RAS Tuzla ca fiind unul singular prin amploare și gravitate în cadrul activității companiei. RAS Tuzla a înregistrat 58.644 ore de zbor în perioadă 2008-2018, iar școală de zbor a înregistrat 16915 ore în ultimii ani și nu a înregistrat niciun accident cu victime până acum.

Reamintim că în după amiaza zilei de 21 februarie, un aparat de zbor al RAS Tuzla, un Diamond DA 42 s-a prabușit pe câmpul din apropierea aerodromului. Pilotul a fost grav rănit, iar cea de-a doua persoană, elevul, un bărbat în vârstă de 58 de ani, a decedat în urma impactului cu solul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*