RAJA oprește miercuri, 29 martie, furnizarea de apă în mai multe zone din Constanța

apa, robinet, raja,

Echipele RAJA execută lucrări de modernizare și sectorizare la nivelul rețelei de distribuție apă potabilă din municipiul Constanța. Pentru realizarea acestor operațiuni, se va întrerupe furnizarea apei potabile miercuri, 29 martie, în intervalul orar 08.30 – 18.00.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:

  • Zona centrală, perimetrul delimitat de străzile: Călărași – I.Gh. Duca – Avram Iancu – bulevardul Ferdinand – Mihai Viteazu – Traian – Sulmona – bulevardul Tomis – Călărași, cu punctele termice aferente;
  • Tronsonul cuprins de străzile: Ion Lahovari – Artileriei – Mihai Viteazu – Topraisar – I.Gh. Duca – Castanilor – Ion Lahovari;
  • Cartier Coiciu, zona delimitată de străzile: Izvor – Andrei Mureșanu – Portiței – Răsuri – Trandafirului – Poporului – Izvor;
  • Perimetrul marcat de străzile Viforului – bulevardul 1 Mai – Prelungirea Traian – Viforului, zona BCR și punctul termic 181;
  • Spitalul Universitar CFR situat pe bulevardul 1 Mai;
  • Cartierul Compozitori;
  • Zona cuprinsă de străzile Baba Novac – Soveja – Izvor – Dionisie cel Mic – aleea Venus – Bogdan Vasile – Baba Novac.

În același interval orar se va furniza apă cu presiune scăzută în zona Peninsulă – Piața Ovidiu și pe strada Mircea cel Bătrân, între strada Decebal și Piața Ovidiu.

Având în vedere că aceste operațiuni se desfășoară la nivelul mai multor puncte de lucru, reluarea furnizării apei potabile se va realiza în mod gradual, în fiecare sector afectat.

 „Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ”, au transmis reprezentanții societății.

Totodată, aceștia roagă consumatorii afectați să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*