RAJA înregistrează avarii în localitățile Cernavodă și Independența

Conducte de apă, înlocuite de RAJA. FOTO RAJA
Conducte de apă, înlocuite de RAJA. FOTO RAJA

O parte dintre abonații RAJA din localitățile Cernavodă și Independența nu au apă potabilă la robinete din cauza unor avarii.

Pentru remedierea unei avarii survenită la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 130 mm, de pe strada Anghel Saligny, din orașul Cernavodă, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în cursul zilei de 7 septembrie, în intervalul orar 10,45- 14,00.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii de pe străzile Anghel Saligny, Mihai Eminescu și străzile adiacente.

De asemenea, pentru remedierea unei avarii survenită  la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 150 mm, de pe strada Rezervoarelor, din localitatea Independența, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în intervalul orar 09,30 – 16,00.

Sunt afectați de lipsa apei potabile consumatorii din toată localitatea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Buna ziua, in Col-Col la baraca 16 Ap.4 str. prundului sa in-fundat teava de scurgere in canalizare .
    Toate mizeria de la vecini intra in casa la ap.4
    Se intampla periodei sa se infunde teava principala !
    trebuie cautata o solutie pentru aceasta problema mam saturat sa platesc om sami curete casa de ,,,MIZERIA VECINILOR,,,
    Eu nu locuesc la adresa mai sus precizata

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*