RAJA Constanța anunță oprirea apei în Medgidia și Fetești

Conducte de apă, înlocuite de RAJA. FOTO RAJA

Pentru efectuarea unor lucrări de amploare în localitățile Medgidia și Fetești, angajații RAJA sunt nevoiți să sisteze temporar alimentarea cu apă a mai multor abonați. 

Pentru executarea unor lucrări de cuplare a conductelor nou montate pe străzile Vasile Alecsandri și Republicii din municipiul Medgidia, la rețeaua centralizată de distribuție apă potabilă, RAJA SA Constanța este nevoită să întrerupă furnizarea apei astfel:

  • Luni, 23 iulie 2018, în intervalul orar 08:00-18:00.
    Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii de pe străzile V. Alecsandri, Mehmet Nyazi, Ibrahim Themo, Ecaterina Varga, Călărași și Dorobanți;
  • Marți, 24 iulie 2018, în intervalul orar 08:00-14:00, fiind afectați consumatorii de pe strada Dorobanți.

De asemenea, pentru executarea unor lucrări de înlocuire a vanelor în căminul de distribuție apă potabilă din cadrul Uzinei de Apă Fetești, Raja SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei din noaptea de marți, 24 iulie, ora 23:00, până miercuri, 25 iulie, ora 03:00.

Vor fi afectați de lipsa apei locuitorii municipiului Fetești, din cartierele Fetești-Gară și Coloniști.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei“, au transmis reprezentanții RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*