RADET își vrea banii pe apă caldă și căldură și îi somează pe restanțieri

Sediul RADET Constanța
Sediul RADET Constanța

RADET Constanța solicită clienților săi să-și achite contravaloarea consumului de energie termică și îi atenținează pe toți restanțierii că în condițiile în care în următarea perioadă nu vor face plăti semnificative, va lua măsura sistării furnizării serviciilor către aceștia.

„Rugăm totodată membri asociațiilor de proprietari, care și-au achitat obligațiile către asociație, să solicite conducerii acesteia să le facă dovada plății facturilor către RADET Constanța spre a nu risca sistarea acestui serviciu,“ au transmis reprezentanții RADET.

În perioada perioada 22 decembrie  – 2 ianuarie 2018, casieriile RADET Constanța vor funcționa după următorul program:

vineri 22 decembrie – între orele 8:00 – 16:30
sâmbătă 23 decembrie – închis
duminică 24 decembrie – închis
luni 25 decembrie – închis
marți 26 decembrie– închis
miercuri 27 decembrie – între orele 8:00 – 16:30
joi 28 decembrie – între orele 8:00 – 16:30
vineri 29 decembrie – între orele 8:00 – 16:30
sâmbătă 30 decembrie – închis
duminică 31 decembrie – închis
luni 1 ianuarie – închis
marți 2 ianuarie – închis

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*