RADET începe probele la rece la instalațiile de termoficare

Sediul RADET Constanța
Sediul RADET Constanța

Având în vedere apropierea sezonului rece 2017-2018, RADET Constanța a finalizat la această dată aproape în totalitate lucrările programate în planul de revizii și reparații, motiv pentru care, începând cu data de luni 09.10.2017, va proceda la efectuarea probelor la rece pe instalațiile proprii de termoficare de pe raza municipiului Constanța.

Rugăm consumatorii să își ia măsurile necesare pentru a preveni eventualele inundații în apartamente, mai ales acolo unde s-au executat lucrări pe timpul verii.
Ultimul punct termic a cărui instalație va fi încărcată va fi PT 146, unde sunt în derulare lucrări prevăzute în planul de revizii și reparații din acest an.

Pentru orice problemă aferentă instalației termice pe care nu o puteți remedia în cadrul asociației, vă invităm să apelați la RADET la telefon 0341.461000 și 0241.616792, în regim non-stop.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*