PSD face planuri pentru alegerile locale parțiale de la Nicolae Bălcescu. Viceprimarul Nicolae Ciocănete este alesul partidului

Nicolar Ciocănete, candidatul PSD la postul de primar pentru Nicolae Bălcescu
Nicolar Ciocănete, candidatul PSD la postul de primar pentru Nicolae Bălcescu

Partidul Social Democrat Constanța a nominalizat candidatul pentru alegerile locale parțiale din 11 iunie 2017 din localitatea Nicolae Bălcescu în persoana domnului Nicolae Ciocănete.

Validarea candidaturii va avea loc în următoarea ședință a Biroului Politic Județean al Partidului Social Democrat.

Domnul Nicolae Ciocănete, viceprimar al comunei Nicolae Bălcescu,  a fost membru al Partidului Național Liberal și va candida pentru fotoliul de primar din partea PSD, după ce domnul Viorel Bălan a fost demis de prefectul Adrian Nicolaescu pentru că a fost declarat incompatibil de Agenția Națională de Integritate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*