Protest față de conducerea Spitalului de Urgență Constanța de “Ziua Sănătății”

Spitalul de Urgență Constanța. FOTO cugetl iber
Spitalul de Urgență Constanța. FOTO cuget liber

Managementul Spitalului de Urgență Constanța a atras ura constănțenilor după ce un ziar local a publicat informația legată de salariul uriaș al directorului.

Aceasta este una dintre cauzele protestului anunțat la Spitalul Județean Constanța chiar de “Ziua Sănătății”.

“Am obosit cu toții și nu cred că mai putem suporta indolența și bătaia de joc de care dă dovadă conducerea Spitalului Județean Constanța, în frunte cu directorul Dănuț Căpățână, sprijinit de autoritățile locale. Oamenii mor cu zile, aparatură nu există, suntem mințiți că se renovează secții, în timp ce directorul primește mii de euro din banii noștri.

Astăzi, de Ziua Sănătății, vă invit să protestăm împotriva modului în care Spitalul Județean este administrat. Sunteți așteptați, toți cei ce doriți să dați un semn că situația trebuie să se schimbe, în fața spitalului, în această seară, la orele 19.00. Să facem un protest de neuitat și să arătăm tuturor că lucrurile trebuie să se schimbe! Vă rog să dați din mână în mână acest mesaj, să ne strângem cât mai mulți!”, se arată în mesajul distribuit pe rețelele de socializare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*