Proiectul educațional „Vacanța altfel” la parohia „Sf. Gheorghe” din Palazu Mare

În perioada 14-18 august, parohia „Sf. M. Mc. Gheorghe” din cartierul constănțean Palazu Mare organizează o altfel de săptămână de vacanță pentru copii. Proiectul a pornit de la ideea programului „Școala altfel”. Astfel, cei aproximativ 50 de copii și tineri (între 6 și 20 de ani) se vor apropia mai mult de biserică, vor comunica și vor lucra împreună.

Aceștia sunt așteptați zilnic, în cadrul unor ateliere de lucru, începând cu ora 10.00, după următorul program:

Luni, 14 august, Artă culinară (vor pregăti mâncare și tort pentru sărbătoriții zilei de 15 august);

Marți, 15 august, Onomastica, zi de sărbătoare;

Miercuri, 16 august, Istorie și valori (excursie la obiective religioase și arheologice din județul Constanța: Adamclisi, mănăstirile „Peștera Sf. Ap. Andrei” și Dervent);

Joi, 17 august, Arta imaginii (inițiere în tainele artei fotografice cu fotograful Cristian Preșa; desen și pictură cu ajutorul profesorilor de desen);

Vineri, 18 august, Fii sportiv pentru a trăi sănătos! (activități sportive cu studentul Ionuț Țipă, Facultatea de Educație Fizică și Sport. Va fi organizat un meci de fotbal).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*