Proiectele şedinţei de Consiliu Local Medgidia pe luna decembrie, aprobate în totalitate

Ședință de Consiliu Local Medgidia. FOTO Adrian Boioglu
Ședință de Consiliu Local Medgidia. FOTO Adrian Boioglu

La Medgidia a avut loc şedinţa ordinară a lunii decembrie. Pe ordinea de zi au fost înscrise 9 proiecte de hotărâre iniţiate de primarul Valentin Vrabie. Proiectele au fost aprobate în totalitate. Consiliul local a luat act de încetarea de drept a mandatului de consilier local al doamnei Socaciu Zuleiha ca urmare a demisiei şi de declararea ca vacant a locului de consilier local al Partidului Social Democrat. A fost validat mandatul primului supleant înscris pe lista PSD, în persoana doamnei Dardac Zoe Mihaela.

În şedinţa de joi seara a fost aprobată şi rectificarea bugetului local de venituri şi cheltuieli al Municipiului Medgidia, pe anul 2016. Rectificarea constă în suplimentarea prevederilor capitolelor “Sume defalcate din TVA pentru echilibrarea bugetelor locale” cu suma de 1.256.000 lei şi a capitolelor “Sume defalcate din TVA pentru finanţarea cheltuielilor privind subvenţia pentru încălzirea locuinţelor cu lemne pentru beneficiarii de ajutor social” cu suma de 35.800 lei. Capitolul “Locuinţe, servicii şi dezvoltare publică  se suplimentează cu suma de 320.000 lei”. Consilierii locali au votat şi proiectul de hotărâre de actualizare a Comisiei locale de ordine publică a municipiului Medgidia, proiectul de hotărâre privind completarea domeniului privat al munipiului.

Ultimul proiect de pe ordinea de zi a fost aprobarea preluării din exploatarea S.C. Apollo Ecoterm S.R.L. Medgidia a unor bunuri mobile (hidrofor bloc 50) ce aparţin domeniului public al municipiului Medgidia şi transferul acestora în exploatarea S.C RAJA S.A.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*