Primăria și Consiliul Local Cumpăna au decis premierea copiilor campioni

Primarul comunei Cumpana, Mariana Gaju

Primăria și Consiliul Local Cumpăna, felicită campionii României la mini- rugby U12,componenți ai clubului Victoria Cumpăna, ansamblul Româncuța carea au obținut locul 1 la festivalul Dobroge Mândră Grădină, precum și echipă de fotbal juniori E (2006-2007) antrenor Mustacă Cristian, componenți ai aceluiași club sportiv, care au câștigat în premieră trofeul Callatis 2017.

Consiliul Local Cumpăna, în urmă ședinței din data de 4. 09. 2017, a adoptat rectificarea de buget,privind asigurarea fondului de premiere conform H.C.L. nr 13 din 27.01.2016, hotărâre ce include premierea sportivilor sau echipelor sportive ce au obținut premii la nivel național precum și celor care contribuie la promovarea și valorificarea tradiției populare.

Astfel vor fi premiați :
Lotul de jucători și staful tehnic al echipei de mini-rugby juniori U 12, componenți ai C.S.Victoria Cumpăna, campioni ai României 2017.
Dansatorii și profesorul instructor Constantin Olteanu care au câștigat trofeul festivalului Dobroge Mândră Grădină.
Felicitări Campionilor!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*