Primăria Peștera vă invită la “Sărbătoarea Florii de Salcâm”

Ziua Comunei Peștera 2016
Ziua Comunei Peștera 2016

A devenit deja o tradiţie ca Ziua Comunei Peştera, numită „Sărbătoarea florii de salcâm“, să aibă loc în luna mai. Din respect şi consideraţie pentru dumneavoastră, şi în acest an, pe data de 21 MAI, vă aşteptăm să veniţi alături de noi pe Valea Izvorului, începând cu orele 15:00, pentru a petrece împreună.

Sub îndrumarea specială a actorilor Romică Țociu și Cornel Palade, vor urca pe scenă o mulţime de artişti consacraţi precum: Ansamblul “Lăutarii Nicolae Botgros”, Anișoara Puică, Mihaela Tabura, Ana Dabija, Nicolae Ciubotaru, Provincialii, Delia, Carla’s Dreams și Loredana.

Organizatorii, Primăria și Consiliul Local Peștera, promit și pentru ediția din acest an, cea de-a VIII-a, multă voie bună şi surprize precum: atelier de prelucrare a fierului și a pielii, demonstrații de lupte daco-romane, transformers robots, parc de distracție.Tabloul festiv care va desăvârși Sărbatoarea Florii de Salcâm din acest an se va încheia cu un spectaculos foc de artificii și un show laser.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*