Primăria Peștera o ia înaintea Guvernului. Elevii și studenții primesc bani pentru transport și cazarea în internate

Marius-Liviu Petre, noul primar al comunei Peștera. FOTO Adrian Boioglu
Marius-Liviu Petre, primarul comunei Peștera. FOTO Adrian Boioglu

Este ultima șansă pentru elevii și studenții din comuna constănțeană Peștera. Ei pot să depună până pe 12 august o cerere de decontare a cheltuielilor de transport către liceele și facultățile din alte localități ale județului.

Primarul Marius-Liviu Petre spune că elevii și studenții au ocazia să ceară și decontul pentru cazarea la internat. Tot ce au de făcut este să depună o cerere în acest sens la sediul Primăriei Peștera.

Solicitările se depun pe 12 august până la ora 12.00 și trebuie să fie însoțite de o copie a actului de identitate.

Aproape 200 de elevi au depus astfel de cereri până acum. Administrația locală este pregătită să plătească aproximativ 200 lei pentru fiecare abonament lunar de la Peștera la Medgidia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*