Primăria Ovidiu organizează „Târgul Floriilor“

La Ovidiu se ține „Târgul Floriilor“

Ajuns la cea de a două ediție, Târgul Floriilor, organizat de Primăria Ovidiu în parteneriat cu Cluster-ul Inomar (președinte Stănica Enache), Asociația Poiană lui Ovidiu (președinte Mircea Ovezea), Asociația Țăranii Dobrogeni (Laura Stroe, Ioana Moroșanu, Claudiu Moroșanu, Ciprian Stroe) își propune ca și în acest an să aducă vizitatorilor produse de calitate autentice direct de la producătorii din Dobrogea.

Târgul Floriilor se va desfășura în perioadă 31 martie-1 aprilie pe platoul Centrului Cultural din Ovidiu.

În acest an participă peste 35 de producători cu produse diversificate (legume, fructe, lactate, produse preparate din pasăre, produse semipreparate din peste, conserve, miere de albină, flori, lavandă, miei vii și produse artizanale).

Evenimentul de deschidere va fi prezidat de primarul orașului Ovidiu, dl. George Scupra începând cu oră 10:30 și va avea că momente speciale următoarele:

– Casă tradițională Vișină reprezentată de dna. Bianca Folescu va prezența și va oferi spre degustare rețete autentice lipovenești de borș de peste și saramură.
– Grupul Angelo reprezentat de dna. Paula Vals va prezența și oferi spre degustare o rețetă autentică de cozonac tradițional.
– Darul Bunicii, magazinul specializat în rețete tradiționale de brutărie va prezența și va oferi spre degustare o rețetă de pâine autentică dobrogeană.
– Fondatorul blogului Gardă Culinara, dna. Carmen Paraschivescu în calitate de somelier va prezența vinurile din podgoriile Somova – La Săpată și ne învață cum să alegem băutură pentru Sărbătorile Pascale

În cele două zile ale târgului vor fi prezentate și momente artistice inedite ale ansamblurilor și grupelor de copii din cadrul Centrului Cultural ,,Elena Roizen’’

SÂMBĂTĂ 31 MARTIE 2018
– ORĂ 11.00 – 11.08-Ansamblul “Dobrogeanca ,, juniori ( Dordea Elena)
– ORĂ 11.10 – 11.25-Dans sportiv ( Drăgan Cosmina )
– ORĂ 11.25 – 11.35-Ansamblul “Armanamea,, junior (Dordea Elena )
– ORĂ 11.40 – 12.00- Grupul vocal “Mugurasii” ( Kocsis Elena )
– ORĂ 12.00 – 12.10-Ansamblul “Dobrogeanca seniori,, (Dordea Elena )
– ORĂ 12.20 – 13.20- membrii cerc canto ( Daraban Raluca)

DUMINICĂ 01 APRILIE 2018
– ORĂ 11.00 – 11.10-Corul DO-RE-MI ( Postolache Inga )
– ORĂ 11.10 – 11.25-Dans sportiv ( Drăgan Cosmina )
– ORĂ 11.25 – 11.35-Muzică FOLK – clasă de chitară ( Marinescu Laurențiu )
– ORĂ 11.40 – 12.00 -Dans latino -membrii cerc dans latino ( Dusă Cristian )
– ORĂ 12.00 – 12.10-Ansamblul “Armanamea” seniori, (Dordea Elena )
– ORĂ 12.10 – 13.20- membrii cerc canto ( Eftimie Marius )

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*