Primăria Medgidia și Protoieria organizează “Boboteaza” pe Faleza Canalului Dunăre Marea Neagră

Cruci recuperate din mare de Bobotează

Primăria Municipiului Medgidia în colaborare cu Protoieria Medgidia organizează pe 06 ianuarie 2017, ora 12.00, cu ocazia Sfintei sărbători a Bobotezei, slujba de sfințire a Aghiasmei celei Mari și a ritualului de scoatere din apă a Sfintei Cruci.

Evenimentul se va desfășura pe Faleza Canalului Dunăre Marea Neagră, în dreptul Fântânii Arteziene.

Regulamentul de participare la ritualul de scoatere din apă a Sfintei Cruci este următorul:
– vârsta de minim 18 ani
– obligația de a-și exprima acordul în scris printr-o declarație pe propria răspundere că își asumă responsabilitatea pentru riscul acestei acțiuni
– examinare de către medicul specialist sosit la fața locului cu o ambulanță pregătită să intervină în situații de pericol sau accidente.

Înscrierile se fac pe bază de tabel nominal de către un reprezentant al Primăriei Municipiului Medgidia în baza buletinului sau a cărții de identitate, începând cu ora 11.30.

Premiul pentru această acțiune este în valoare de 1.000 ron și se acordă persoanei care prinde crucea aruncată de preot în Canalul Dunăre Marea Neagră.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*