Primăria Cumpăna lansează un apel la umanitate pentru oamenii afectați de inundații din Alba și Hunedoara

Comuna Cumpana. FOTO Catalin Schipor

Primăria și Consiliul Local al comunei Cumpănă în colaborare cu Parohiile bisericilor ’’Sf. Maria’’ și ’’Sf. Parascheva’’ din localitate inițiază acțiunea de colectare de ajutoare pentru locuitorii afectați de inundații din județele Albă și Hunedoara.

Ajutoarele se vor colectă în perioadă 01-15.08.2018, între orele 08.00 -20.00, iar punctul de colectare este în Piață Agoalimentara, str.Alimanisteanu nr. 1

Pentru a veni cu adevărat în sprijinul oamenilor aflați în suferința va adresăm rugămintea că obiectele donate să se constituie din :

  • Alimente de bază neperisabile ambalate ( orez, făină, mălai, zahăr, paște făinoase, ulei) ;
  • Veselă, lenjerii, pături, detergenți, obiecte de îmbrăcăminte noi;
  • Cereale;
  • Materiale de construcții;
  • Donații în bani;
  • Obiecte electrocasnice;
  • Orice alte obiecte de uz casnic ( unelte agricole, vase emailate, vase din material plastic, etc)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*