Primăria Constanța organizează dezbatere publică privind serviciul de taximetrie în municipiu

Primaria Constanta. FOTO Catalin Schipor

În baza prevederilor Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, Primăria Municipiului Constanța organizează luni 4 noiembrie, ora 11:00 în sala Remus Opreanu a Consiliului Județean Constanța, o dezbatere publică cu privire la proiectul de hotărâre pentru aprobarea „Regulamentului privind organizarea și executarea serviciului de transport în regim de taxi în municipiul Constanța“.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat pe site-ul oficial la adresa www.primaria-constanta.ro, rubrica Transparență decizională/Informare și consultare. Potrivit prevederilor art. 7 alin. (4) din Legea nr. 52/2003 se pot trimite propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare, privind proiectul de hotărâre supus dezbaterii publice până la data de 04 noiembrie 2019.

Propunerile, sugestiile sau opiniile cu valoare de recomandare pot fi trimise în scris:

  • prin poștă, la sediul Primăriei Municipiului Constanţa, din str. Ștefan Mihăileanu, nr.10;
  • prin email, la adresa maria.patrutoiu@primaria-constanta.ro, servicii.publice@primaria-constanta.ro

Informații suplimentare pot fi obținute la tel. 0241/485890, 0241/488169 persoane de contact: Mihaela Pătruțoiu.

Materialele transmise vor purta mențiunea: „Recomandare la proiectul de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea și executarea serviciului de transport în regim de taxi în municipiul Constanța“.

Modalitatea de înscriere la dezbaterea publică: în format electronic, la adresa de email: maria.patrutoiu@primaria-constanta.ro, până la data de 04 noiembrie 2019 ora 11:00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*