Primăria Constanța începe din nou să ridice mașinile parcate greșit. Taxa de recuperare a autoturismului ridicat este de 630 lei

Parcările pe spațiul verde sunt sancționate de polițiștii locali. FOTO Poliția Locală

Mașinile parcate neregulamentar vor fi ridicate începând cu luna martie a acestui an, au anunțat reprezentanții Primăriei Constanța.

Autovehiculele care staționează sau sunt oprite neregulamentar pe raza municipiului Constanța vor fi ridicate, transportate, depozitate și eliberate de reprezentanții SC Confort Urban SRL.

Mașinile vor fi depozitate în parcul auto situat pe strada Caraiman, nr. 1 și se vor afla în paza operatorului, până la momentul eliberării. Paza acestui dispozitiv se realizează atât cu agenți cât și prin intermediul camerelor de supraveghere video.

Constănțenii își pot recupera mașinile doar după ce au achitat taxele prevăzute prin HCLM 399/ 2018 și numai în prezența unui polițist local: tarif ridicare mașini: 450 de lei, tarif transport mașini: 120 de lei, tarif depozitare mașini/zi: 60 de lei. Programul de restituire este non-stop.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*