Premiile “Am fost Acolo” pentru Turism în Delta Dunării, acordate pe 21 aprilie la Crișan

Premiile "Am fost Acolo", Delta Dunării 2017
Premiile "Am fost Acolo", Delta Dunării 2017

AmFostAcolo.ro și Asociația Litoral Delta Dunării organizează, vineri, 21 aprilie, cea de a VI-a ediție a festivităților de premiere a unităților de vazare din Delta Dunării. Este vorba despre jucătorii din turism care au acumulat recomandări pozitive și note foarte din partea acelui site în anul 2017.

Înfiinţat in 2008, AmFostAcolo.ro este principalul şi cel mai mare site de impresii turistice din România. Sub deviza “Şansa unei alegeri informate, garanţia unei vacanţe reuşite”, AmFostAcolo a reuşit să adune în rândurile sale o comunitate turistică impresionantă de aproape 85.000 de membri, o comunitate sufletistă si entuziastă care prin impresiile şi recomandările de călătorie din peste 25.000 de destinaţii distincte contribuie in mod esenţial la satisfacerea nevoilor de informare a oricărui turist român. În cei 8 ani de existenţă, saitul a reuşit să câştige proeminenţă şi chiar un rol de formator de opinie în domeniu, prin larga audienţă (aproximativ 1.000.000 de vizitatori unici şi 8 milioane de afişări pe lună, în sezon) şi prin calitatea şi cantitatea impresiilor şi recomandărilor adunate, în timp, în paginile sale.

Criteriile de selecţie au fost:

1. părerile să fie reprezentative şi actuale – unitatea de cazare respectivă să fi acumulat in acest an și anul anterior un număr minim trei impresii şi recomandări din partea clienţilor săi;
2. gradul de recomandare general să fie de minim 80%
3. mediile pe grade de satisfactie sa fie de cel putin 8
4. Unitatile de cazare sa detina certificat de clasificare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*