Premii pentru veteranii și majorii comunei Peștera

Premiere veteranii comunei Peștera. FOTO D. H.
Premiere veteranii comunei Peștera. FOTO D. H.

Un obicei lansat de fostul primar de la Peștera, Valentin Vrabie, este dus mai departe de către viceprimarul Tudorel Grosu.

Căminul cultural din localitate a fost gazda ceremoniei de premiere a veteranilor comunei, dar și a celor care au împlinit 18 ani.

Majorii au primit câte 300 lei din partea Primăriei Peștera. Premiul a crescut la 500 lei pentru cuplurile care au aniversat 25 ani de căsnicie și 1000 lei pentru cei care sărbătoresc 50 ani de la nuntă.

La momentul festiv a apărut și fostul primar Valentin Vrabie, dar și fostul director al școlii din localitate, Marius Petre.

”Sper să rămâneți uniți și să continuați să investiți în educația tinerilor. Eu așa am gândit și acum sunt mândru să observ că avem cei mai frumoși și inteligenți tineri din județ. Poate am lăsat unele lucruri deoparte, unele lucruri materiale, dar mi s-a părut mai important să am grijă de educație”, le-a mărturisit Valentin Vrabie celor prezenți.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*