Amenzi pentru fumătorii din Spitalul Județean Constanța. Pompierii constănțeni confirmă neregulile sesizate de Constanța NEWS

Fumători în Spitalul de Urgență Constanța
Fumători în Spitalul de Urgență Constanța

Un clip video publicat de Constanța NEWS la începutul lunii iunie s-a transformat într-o sesizare oficială pentru Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea. Ofițerii din compartimentul prevenire au făcut nu una, ci mai multe vizite în Spitalul de Urgență Constanța.

Zece zile mai târziu, ISU Dobrogea a confirmat problemele.

“Vă comunicăm că aspectele sesizate de dumneavoastră se confirmă, în sensul că la datele desfășurării verificărilor (3 iunie, 6 iunie, resprectiv 7 iunie 2016) au fost surprinse persoane care desfășurau activitățile reclamate, cei în cauză fiind sancționați contravențional cu amendă sau avertisment”, au transmis reprezentanții ISU Dobrogea pentru Constanța NEWS.

Totodată, cadrele Serviciului de Prevenire al Inspectoratului pentru Situații de Urgență spun că Spitalul de Urgență Constanța și-a făcut treaba atunci când a interzis fumatul în locurile publice.

Reamintim că pe 1 iunie, Constanța NEWS a publicat un video care arată clar că pe holurile Spitalului de Urgență Constanța se fumează. Pacientul care a surprins imaginile la etajul 6 (secția ORL) a declarat atunci că a reclamat încălcarea legii și la paznicii unității medicale, dar aceștia nu au luat măsuri.

Răspuns ISU Dobrogea - fumători în Spitalul de Urgență Constanța
Răspuns ISU Dobrogea – fumători în Spitalul de Urgență Constanța

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Nerespectarea legii e la modă. Un club de fițe din Mamaia încurajează fumatul în spații închise | Constanța News

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*