VIDEO Polițiștii locali fac ravagii printre bișnițari – au mai ridicat o mașină din zona Pieței Tomis III

Bișnițarii de pe plajă au fost deranjați de către polițiștii locali. FOTO DGPL Constanța

În perioada 20 – 23 iulie, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală au acționat în municipiul Constanța în zonele adiacente piețelor agroalimentare constănțene și în zona de plajă din Stațiunea Mamaia, Modern și 3 Papuci pentru combaterea comerțului ilicit realizat pe domeniul public al statului.

În această perioadă s-au aplicat 37 de amenzi contravenționale pentru desfășurarea activităților de comerț ambulant în valoare totală de 20.550 lei.  În plus, polițiștii locali au confiscat și banii găsiți asupra suspecților – 133 lei, bani proveniți din derularea activităților comerciale neautorizat, dar și a mărfurilor supuse vânzării ilicite – mai multe kilograme de fructe și legume comercializate în condiții igienico sanitare improprii, 560 bucăți de porumb fiert, 5 kilograme de zmeură etc.

De asemenea, a fost confiscat un autovehicul care era folosit în scopul realizării actelor de comerț ilicit.

„Acţiuni similare vor continua până la restabilirea unui climat de ordine și siguranță publică, dar și pentru prevenirea și combaterea comerțului ilicit, atât în perimetrul piețelor constănțene, cât și pe plajă sau orice alt loc neautorizat, care face parte din domeniul public al statului“, au precizat reprezentanții DGPL Constanța.

https://youtu.be/NImYklHJL9I

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*