Polițiștii locali din Constanța, cei din Poliția Națională, jandarmi, asistenți sociali și angajați ai Polaris au făcut curat pe Valea Portului

Încă o dată s-a făcut curat pe Valea Portului în zona Poarta 5. FOTO Poliția locală

În cursul zilei de 25 ianuarie, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală, în colaborare cu lucrători din cadrul Secției 5 Poliție, reprezentanți ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, Serviciului Public de Asistență Socială Constanța, Grupării de Jandarmi Mobilă Tomis Constanța și lucrători ai firmei de salubrizare SC. Polaris M Holding au acționat în sistem integrat pe raza municipiului Constanța.

Echipa complexă a acționat în zona Valea Portului- Poarta 5, în scopul igienizării și dezafectării unor adăposturi improvizate. În cadrul acțiunii au fost legitimate 11 persoane ( zece adulți și un minor); s-au aplicat un număr de 8 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 4350 lei și s-au luat măsuri de igienizare a zonei de către lucrători ai SC Polaris M Holding SRL.

Reprezentanții Poliției Locale au menționat că astfel de acțiuni se vor desfășura în mod periodic, în scopul prevenirii și combaterea încălcării normelor legale în vigoare.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*