Polițiștii Locali au ridicat 40 din cele 48 de autoturisme identificate ca fiind abandonate. Alte 250 sunt pe listă în așteptare

Poliția Locală mai are o listă cu 250 de mașini de ridicat. FOTO DGPL Constanța

Polițiștii Locali din cadrul DGPL Constanța cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice din cadrul Direcției Generale Poliția Locală au desfășurat în perioada 13 – 29 martie  o campanie de ridicare a autovehiculelor abandonate sau fără stăpân de pe domeniul public sau privat al municipiului Constanța.

În total au fost ridicate și depozitate într-un loc special amenajat de către administratorul drumului un număr de 40 autovehicule din cele 48, câte erau prevăzute în dispoziția emisă de către autoritatea publică locală, iar restul au fost mutate de către proprietarii ori deținătorii legali ai autovehiculelor.

Această activitate a avut ca misiune specifică: eliberarea domeniului public sau privat al unității administrativ-teritoriale care a fost ocupat în mod nelegal, asigurarea fluenței și siguranței rutiere în municipiul Constanța, dar și menținerea curățeniei în unele zone în care aceste autovehicule erau adevărate focare de infecție, fiind adăpost pentru persoanele fără casă sau adevărate ghene de gunoi.

Acțiuni similare se vor derula și în perioada următoare, deoarece lucrătorii instituției au demarat procedura de stabilire a situației legale pentru încă un număr de 250 autovehicule pentru care există indicii temeinice că ar fi fără stăpân sau că ar fi abandonate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*