Polițiștii constănțeni îl caută pe un șofer ce a lovit doi adolescenți pe trecerea de pietoni

La locul producerii accidentului a ajuns și o ambulanță

Un grav accident a avut loc în data de 27 august, în stațiunea Mamaia. Un șofer rămas neidentificat a lovit doi tineri care traversau strada regulamentar, apoi a dispărut în noapte.

Accidentul a avut loc la puțin timp după miezul nopții de 27 august, în jurul orei 00:20. Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un conducător auto a surprins și accidentat 2 pietoni, care s-au angajat în traversarea străzii, pe marcajul pietonal, din dreptul restaurantului Astoria, din stațiunea Mamaia.

Conducătorul auto se deplasa dinspre municipiul Constanța către orașul Năvodari, iar după producerea accidentului acesta a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonilor, o fată, de 15 ani, respectiv un băiat, de 18 ani, ambii din județul Vaslui.

Polițiștii efectuează cercetări în vederea identificării conducătorului auto și tragerii la răspundere penală a acestuia, fiind doar o chestiune de timp.

Update:

“În urma activităților desfășurate de polițiștii rutieri de la momentul producerii accidentului și până în urmă cu câteva ore, colegii mei au stabilit identitatea conducătorului auto în persoana unui bărbat de 29 de ani, din localitatea Ciobanu, județul Constanța.

Polițiștiiau declanșat procedura de prindere a persoanei respective și de localizare a autoturismului condus în momentul accidentului.

Persoana în cauză nu a fost găsită la domiciliu întrucât, concomitent cu aceste verificări s-a prezentat împreună cu un avocat, la sediul Poliției Rutiere”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*