Polițiștii constănțeni au tras cu pistolul după un șofer minor care nu a oprit în trafic

Polițiștii l-au prins pe suspect. FOTO Cătălin Schipor

Un adolescent care a vrut să își impresioneze iubita, conducând mașina părinților acesteia fără a deține permis, se pare că a reușit acest lucru după ce poliția a tras cu pistolul după ei .

Evenimentul a fost înregistrat la puțin timp după miezul nopții de 30 iunie spre 1 iulie,  când polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un tânăr, în vârstă de 17 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism pe strada Pescarilor, din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Reprezentanții IPJ Constanța spun că șoferul autoturismului nu a oprit la semnalul regulamentar al polițiștilor rutieri, astfel încât acesta a fost urmărit în trafic de un echipaj, cu semnalele acustice și luminoase, pe o distanță de aproximativ 5 km.

În cele din urmă, pentru prinderea și imobilizarea tânărului, polițiștii au folosit armamentul din dotare, trăgând patru focuri de armă, unul în plan vertical, alte trei fiind trase în direcția anvelopelor autoturismului. În urma acestora, nicio persoană nu a fost rănită și nu s-au înregistrat pagube materiale.

Pe timpul urmăririi, autoturismul în cauză a acroșat lateral un alt autoturim care se afla staționat la intersecția străzilor Unirii cu Libertății, cel din urmă fiind avariat în proporție de 20 %.

Pe numele șoferului teribilist a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*