Polițiștii constănțeni au prins doi șoferi drogați la volan

Actiune a polițiștilor constănțeni. FOTO Cătălin Schipor

Polițiștii constănțeni au prins doi șoferi drogați la volan, în urma unei acțiuni care a avut loc în noaptea de 15/16 noiembrie. Unul dintre ei consumase cocaină, iar celălalt metamfetamină și canabis, al doilea având suspendat dreptul de a conduce.

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au organizat și desfășurat o acțiune pentru depistarea conducătorilor auto care se află sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor.

În urma acțiunii și fost constatate 6 infracțiuni la regimul rutier, dintre care 2 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, 2 pentru conducere sub influența substantelor psihoactive, unul pentru conducere cu permis suspendat și unul pentru conducere cu permis necorespunzător.

De asemenea, în cadrul acțiunii au fost aplicate 30 de sancțiuni contravenționale, fiind reținute 18 permise de conducere (15 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, 2 pentru neacordare prioritare pietoni și unul pentru circulație pe sens opus).

În jurul orei 03.10, un bărbat a condus un autoturism pe strada Constanței din orașul Năvodari, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive – rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină.

În jurul orei 03.40, un bărbat a condus un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, având suspendat dreptul de a conduce și în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive – rezultat pozitiv pentru metamfetamină și canabis.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*