Polițiștii constănțeni au emis un ordin de protecție, după ce un bărbat și-a amenințat fratele

Sediul Inspectoratului de Poliție Județean - IPJ Constanța. FOTO Catalin Schipor
Sediul Inspectoratului de Poliție Județean - IPJ Constanța. FOTO Catalin Schipor

Polițiștii constănțeni au emis un ordin de protecție, după ce un bărbat în vârstă de 48 de ani, aflat în stare de ebrietate, a provocat un scandal și și-a amenințat fratele cu un obiect contondent.

La data de 23 ianuarie, ora 19.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Ostrov au fost sesizați telefonic de către un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din localitatea Galița, județul Constanța, care a relatat faptul că la domiciliul său are loc un scandal.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat un bărbat, în vârstă de 48 de ani, frate cu cel de 44 de ani, care, pe fondul stării de ebrietate și a unor discuții în contradictoriu, l-ar fi amenințat cu un obiect contondent.

În urma cercetărilor, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu și au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare.

De asemenea, tot pe data de 23 ianuarie, polițiștii constănțeni au emis un ordin de protecție și la Hârșova. Astfel, polițiștii din cadrul Poliției orașului Hârșova au fost sesizați telefonic de către un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din Hârșova, care a relatat faptul că la domiciliul său are loc un scandal.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat un bărbat, în vârstă de 51 de ani, tatăl tânărului în cauză, care, pe fondul stării de ebrietate, și-a amenințat cu acte de violență soția, în vârstă de 45 de ani.

În urma cercetărilor, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, bărbatul fiind evacuat din locuință.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*