Polițiștii caută o fată în vârstă de 10 ani, dispărută din Năvodari. Ea se certase cu mătușa la care locuiește din cauza notelor de la școală

Sediul Inspectoratului de Poliție Județean - IPJ Constanța. FOTO Catalin Schipor
Sediul Inspectoratului de Poliție Județean - IPJ Constanța. FOTO Catalin Schipor

Polițiștii caută o fată în vârstă de 10 ani, dispărută din Năvodari, după ce se certase cu mătușa la care locuiește din cauza notele obținute la școală.

Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la dispariţia minorei Alexandra-Oana Lungu, în vârstă de 10 ani, din orașul Năvodari. La data de 14 iunie aceasta a plecat de la adresa de domiciliu, fără a reveni până în prezent.

Fata are o înălțime de 1.30 metri, greutate de 28 de kilograme, părul șaten lung, față ovală, ten alb, ochi căprui.  La data plecării purta pantaloni tip jeans, tricou albastru și încălțăminte sport.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Serviciul Investigații Criminale sau Dispeceratul IPJ Constanța, tel.0241.611364 int.20005.

Fata a plecat de acasă după ce s-a certat cu mătușa la care locuiește din cauza notelor obținute la școală.

UPDATE:

Minora a fost găsită de către polițiștii Secției 1, umblând pe stradă

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*