Polițiștii au prins un constănțean ce obișnuia să alimenteze din stațiile de carburanți fără să plătească

Agresorul a fost arestat preventiv. Imagine cu rol ilustrativ.

Un individ a alimentat de mai multe ori de la cel puțin o stație peco și apoi a plecat fără să mai plătească. În cele din urmă a fost depistat de către polițiști, cate au stabilit că acesta nu avea nici măcar permis de conducere.

Hoțul de combustibil a fost prins întâmplător în cursul zilei de 22 ianuarie, când, în jurul orei 14.00, polițiști din cadrul Secției 1 au oprit în trafic pentru verificări, un autoturism Matiz. În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit faptul că respectivul  avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice iar autoturismul în cauză avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare false.

În plus, șoferul și mașina erau căutate într-un dosar penal de furt de combustibil. Potrivit reprezentanților IPJ Constanța,  bărbatul în vârstă de 37 de ani, ar fi sustras, în repetate rânduri, carburant cel puțin dintr-o stație de alimentare din municipiul Constanța. Faptele au fost comise în perioada 4 decembrie 2019 – 16 ianuarie 2020.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în C.R.A.P. al I.P.J. În cursul zilei de 23 ianuarie a fost prezentat Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă, dar propunerea procurorilor a fost respinsă, individul primind doar 60 de zile de control judiciar.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*