Poliția Locală Constanța a contabilizat amenzile date pentru parcările pe spațiul verde

Începe războiul parcărilor. FOTO Cătălin SCHIPOR

194 de conducători auto care și-au parcat autovehiculele pe spațiul verde au fost amendați de către polițiștii locali, iar alte 83 de persoane au fost somate în vederea prezentării la sediul instituției pentru luarea măsurilor legale.

Pe scurt, aproape 280 de persoane au fost surprinse sau au fost depistate în urma unor sesizări, că și-au parcat autovehiculul pe spațiul verde din Municipiul Constanța, de la începutul anului și până pe 29 mai. În total, valoarea sancțiunilor contravenționale aplicate de către lucrătorii Direcției Generale a Poliției Locale Constanța pentru aceste fapte a fost de 77.600 lei.

„Pe această cale, aducem în atenția opiniei publice totodată că nerespectarea normelor legale privind oprirea/ staționarea pe spațiul verde a autorismului, poate atrage răspunderea contravențională a deținătorului legal / conducătorului autovehiculului cu amendă cuprinsă între 400-800 în cazul persoanelor fizice și 500-1.000 lei în cel al persoanelor juridice“ au menționat reprezentanții DGPL Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*