Poliția Locală Constanța a dat 100 de amenzi într-o zi la capitolul circulație rutieră, majoritatea pentru parcările neregulamentare

Sancțiuni aplicate de Poliția Locală.. FOTO Cătălin SCHIPOR

În cursul zilei de 19 iunie, polițiștii locali din cadrul DGPL Constanța au aplicat 256 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 47.633 lei pentru încălcarea normelor legale în vigoare.

În domeniul circulației pe drumurile publice au fost aplicate 100 amenzi contravenționale în valoare de 17.072 lei ( ponderea cea mai mare a reprezentat-o staționările/opririle neregulamentare de pe principalele artere/ bulevarde din municipiului Constanța).

În domeniul protecției mediului, activității comerciale și disciplinei in construcții și afisajului stradal au fost aplicate 20 sancțiuni contravenționale în valoare de 13.200 lei pentru: executarea de lucrări de construcții fărăr a deține autorizatie , nerespectarea H.C.L nr. 184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanta, acte de comerț ilicit, desfășurarea activității comerciale fără a deține autorizație/ aviz de program de funcționare, etc

În domeniul ordinii și liniștii publice au fost constatate și sancționate 136 de abateri de la normele legale în vigoare privind conviețuirea socială și menținerea curățeniei în municipiul Constanța, valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 18.350 lei.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*