Policlinica 1 a Spitalului de Urgență Constanța este închisă pe 14 și 15 august

Autospecială SMURD la Spitalul de Urgență Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Autospecială SMURD la Spitalul de Urgență Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Conducerea Spitalulului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța informează pacienții că în zilele de 14 și 15 august asistența medicală de urgență va fi asigurată de Unitatea Primiri Urgențe din cadrul SCJU.

Totodată, în intervalul 14- 15 august, Ambulatoriul de Specialitate (Policlinica nr.1) nu lucrează. Măsura respectă prevederile art. 139, alin (1) din Legea nr. 53/2003 privind Codul Muncii, cu modificările şi completările ulterioare, dar și hotărârea Guvernului nr. 512/2017, potrivit căreia ziua de 14 august 2017 este zi liberă(cu recuperare) pentru salariații din sectorul public.

Programul cu pacienții, în Ambulatoriul de Specialitate, va fi reluat miercuri, 16 august 2017.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*