Polaris M Holding se alătură, în calitate de voluntar, campaniei “Curăţăm Constanţa Noastră”

Angajații Polaris, voluntari în campania "Curățăm Constanța Noastră"
Angajații Polaris, voluntari în campania "Curățăm Constanța Noastră"

Pe tot parcursul lunii aprilie 2017, Polaris M Holding se alătură campaniei de responsabilizare civică privind protejarea mediului “Curăţăm Constanţa Noastră”, demarată de Primăria Municipiului Constanţa, în calitate de voluntar prin suplimentarea activităţilor zilnice, a utilajelor, a efectivului de angajaţi, precum şi a zonelor ce urmează sa fie salubrizate.

Pe lângă activităţile specifice curăţeniei de primăvară care se desfăşoară în toate cartierele din municipiul Constanţa, timp de o lună, toţi angajaţii Polaris M Holding vor lua parte la acţiuni de igienizare în anumite zone ce nu sunt cuprinse în programul de lucru plătit. În acest program de curăţenie sunt cuprinse următoarele zone/cartiere: Tomis 2, Poarta 6, Km 4, str. Corbului, Inel II, Tomis III, Zona Abator, str. Zmeurei, Tomis Nord – ieşire Carrefour, Casa de Cultură, cartier C.E.T.; Tomis Nord – Stadion, Km 4-5; str. Badea Cartan – Tomis Nord, str. Vf. cu Dor / Ion Ursu, Palazu Mare, Poarta 4 – stadion Portul – spitalul CFR.

În cadrul acestei campanii, Polaris M Holding va desfăşura următoarele activităţi: măturat manual şi mecanizat, răzuitul rigolelor, întreţinerea curăţeniei, colectarea deşeurilor municipale rezultate în urma efectuării serviciului de salubrizare, colectarea deşeurilor vegetale rezultate în urma igienizării spaţiilor verzi, colectarea deşeurilor din zonele igienizate de către populaţie, agenţi economici sau instituţii publice, colectarea deşeurilor provenite din depozite neorganizate, precum şi transportul deşeurilor la rampa ecologică.

„Curăţăm Constanţa Noastră” este, în primul rând, o campanie de responsabilizare civică cu privire la importanţa menţinerii unui oraş curat. Scopul acestei campanii este de a responsabiliza locuitorii municipiului Constanţa, agenţii economici, asociaţiile de proprietari, voluntarii, instituţiile publice, să iniţieze sau să participe la acţiunile de curăţenie care au loc în zonele în care aceştia locuiesc sau îşi desfăşoară activitatea.

În cazul în care locuitorii municipiului Constanţa au nevoie de sprijin logistic in cadrul campaniei „Curăţăm Constanţa Noastră”, le stăm la dispoziţie preluand deseurile adunate in cadrul acestei campanii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*