Polaris M Holding face un apel la constănțeni: “Nu mai blocați accesul lucrătorilor stradali pentru a ridica mai repede gunoiul vegetal”

Echipele Polaris sunt pregătite de curățenie. FOTO Polaris M Holding

Încă din luna octombrie și în special în luna noiembrie, o cantitate mare de frunze, provenită de la copacii și arbuștii plantați în parcuri, pe străzi, în curțile proprietarilor de case sau în incinta blocurilor, se adună pe străzile și bulevardele orașului. Polaris M Holding își cere scuze pentru disconfortul creat și asigură constănțenii că va face tot ce este posibil pentru a rezolva situația actuală.

Angajații Polaris M Holding încearcă să colecteze materialul vegetal pentru a fi transportat și depozitat , dar datorită volumului foarte mare, care implică cantități suplimentare de deșeuri stradale, altele decât cele prevăzute în graficele de lucru, aceste operațiuni nu se pot face în timp util.

De asemenea, lansează un apel către toți locuitorii să evite blocarea accesului lucrătorilor stradali și a autospecialelor, prin parcarea autovehiculelor în zone care împiedică curațarea străzilor, carosabilului, și a scurgerilor pluviale.

„Totodată, sunteți rugați să nu incendiați grămezile de frunze uscate depozitate temporar în diferite locații. Acestea vor fi transportate la depozitele de deșeuri cât mai curând posibil“, au transmis reprezentanții Polaris M Holding.

Polaris M Holding mulțumește tuturor constănțenilor pentru înțelegere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*