PNȚCD Constanța și-a recâștigat președintele. Tudorel Chesoi, repus pe funcție de o hotărâre a instanței

Tudorel Chesoi. FOTO Adrian Boioglu / ctnews.ro
Tudorel Chesoi. FOTO Adrian Boioglu / ctnews.ro

Curtea de Apel București a decis ceea ce spera o bună parte din țărăniștii constănțeni. Tudorel Chesoi este președintele de drept al filialei Constanța și vicepreședinte la nivel național.

Decizia instanței este clară: hotărâtea prin care Tudorel Chesoi a fost exclus din PNȚCD este nulă pentru că decizia aplicării sancțiunilor pentru presupunerile abateri disciplinare o poate lua doar Biroul Național de Conducere. Magistrații spun că a fost încălcat regulamentul partidului și mai multe prevederi statutare.

Printre motivele invocate se numără faptul că hotărârea nu a fost niciodată adusă la cunoștința reclamantului și că nu a fost emisă de organul competent, iat convocarea ședinței CNC este nulă pentru că președintele acestui for nu a semnat-o.

Tudorel Chesoi spune că întoarcerea sa în funcțiile deținute în Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat îi dă puterea să reia o luptă mai veche.

“Eu voi acționa în continuare pentru revenirea PNȚCD pe linia tradițională Corneliu Coposu – Maniu – Mihalache, deci pe linia lui adevărată, întrucât considerăm noi, veteranii PNȚCD, că partidul a fost confiscat de Aurelian Pavelescu și indus pe o linie care nu are de a face cu tradiția și principiile PNȚCD. Este important să câștigăm și această bătălie, dar constantăm cu regret că o anumită instanță ne împiedică să recuperăm partidul”, a explicat Tudorel Chesoi pentru Constanța News.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*