Plătitorii de taxe și impozite din Cernavodă pot beneficia de bonificație dacă plătesc la timp

Podul Sfânta Maria din Cernavodă. FOTO Adrian Boioglu

Primăria orașului Cernavodă readuce în atenția cetățenilor bonificația de 10% atât pentru persoanele fizice cât și pentru persoanele juridice din cuantumul impozitului pe clădiri, teren și mijloace de transport, de care pot beneficia pentru achitarea integrală a sumelor datorate bugetului local până până la data de 31 martie 2019.

Modalitățile de plată prin care pot fi achitate impozitele și taxele locale sunt: numerar sau plata cu cardul la casieria instituției, prin ordin de plată, mandat poștal sau online: pe site-ul: www.ghiseul.ro, secțiunile “Plătește online impozite și taxe” și “Plată fără autentificare”.

Având în vedere că ultima zi de plată, respectiv data de 31 martie, este zi nelucrătoare, termenul scadent se prelungește la data de 1 aprilie 2019.

Pentru detalii suplimentare privind modalitățile de plată, cetățenii pot suna la numărul de telefon: 0241 487 129.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*