Pistolarul din clubul Crazy din stațiunea Mamaia o ține dintr-un dosar penal în altul

Polițist constănțean arestat preventiv pentru luare de mită

În urma unui scandal într-un club din stațiunea Mamaia, lăsat cu focuri de armă, unul dintre suspecți a fugit din țară și s-a refugiat în Anglia. În timp ce procesul era pe rol, individul fiind judecat în lipsă, acesta a apărut într-un live pe Facebook , în care i-ar fi amenințat pe martorii din dosar.

Suspectul a fost reținut în Anglia pe baza mandatului emis de autoritățile din România și adus sub escortă în țară pe 17 ianuarie, fiind condamnat la 30 de zile de închisoare. Acum, pe numele său a fost emis un nou mandat, de data aceasta de arestare preventivă.

„Urmare a sesizării din oficiu a polițiștilor Serviciului Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Constanța cu privire la săvârşirea infracţiunii de răzbunarea pentru ajutorul dat justiției, în cursul zilei de astăzi, instanța de judecată a emis pe numele unui bărbat, de 35 de ani, măsura arestării preventive pentru 30 de zile, fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța.

Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul în cauză ar fi adresat ameninţări cu moartea şi acte de agresiune fizică unor persoane, în timpul intervenției într-o înregistrare audio-video, efectuată, în direct, de către un alt bărbat, pe o rețea de socializare“, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*