Piesele auto originale pentru modelele Ford pot fi comandate acum și online

Pachet distribuție Ford Motorcraft cu pompă apă. FOTO: Catalog.altgradauto.ro
Pachet distribuție Ford Motorcraft cu pompă apă. FOTO: Catalog.altgradauto.ro

Încă de la jumătatea secolului al XVIII-lea oamenii au început să se gandească la ușurarea locomoției, dezvoltând primele autoturisme cu motoare pe aburi, lipsite de confort și nefinisate, dar care ofereau un plus de libertate pasagerilor și micșorau timpul de deplasare dintr-o locație în alta.

La început motoarele erau lansate fără perioade lungi de testare si dezvoltare, însă, o dată cu trecerea timpului, acestea au devenit din ce în ce mai rafinate, în secolul al XIX-lea apărând primele motoare cu ardere internă.

Ford a fost primul producător ce a revoluționat industria auto de serie cu modelul Ford Model T, în anul 1908. Prin modelul T, Henry Ford a reușit fabricarea unui automobil fiabil, eficient şi cu un preţ rezonabil. Acest vehicul a marcat o nouă eră în transportul personal; era uşor de utilizat, întreţinut şi manevrat pe drumurile accidentate – un succes instantaneu.

Plecând de la istoria și dezvoltarea companiei Ford, este necesar să vă îngrijiți și respectați autoturismul Ford, utilizând piese auto Ford originale. Website-ul Catalog.Altgradauto.ro este o platformă online simplă și eficientă unde se pot comanda și primi la domiciliu piese auto originale Ford la un preț competitiv. Stocurile de zeci de mii de produse Ford, cu licență, sunt suficiente pentru a acoperi toată gama pentru mașina ta, indiferent că este un Focus, Mondeo, Transit, Mustang, Edge, Galaxy, Connect, Escort, Fiesta sau Puma. Cu Altgradauto, livrarea pieselor se face în 24 până la 48 de ore.

Folosind piese auto Ford originale beneficiați de cele mai înalte standarde de conformitate în materie de piese auto Ford, cele mai dure condiții de testare a calității acestora, tocmai pentru a putea rezista în cele mai aspre condiții meteo, dar și cele mai dure condiții de trafic. Posesorii de Ford pot accesa catalogul Altgradauto pentru o căutare facilă de piese Ford de calitate, care vor ține mașina în ciculație pentru o perioadă mai lungă de timp și vor asigura siguranța tuturor pasagerilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*