Peste 500 de elevi au participat la crosul “Iftimie Ilisei” din Medgidia

Crosul Iftimie Ilisei la Medgidia
Tinerii s-au aliniat la START

Asociatia Community Aid Romania, alaturi de Centrul Tinerilor din Medgidia, Primaria Municipiului Medgidia, Youth Vision Constanta si Restaurant Luxor, au dus la bun sfarsit cea de a doua editie a Crosului “Iftimie Ilisei”.

Evenimentul sportiv reuneste un numar insemnat de participanti, aproximativ 500 de elevi, dar si veterani ce apartin ciclului gimnazial si liceal. Obiectivul actiunii vizeaza promovarea unui stil de viata sanatos si dezvoltarea spiritului competitiv in randul concurentilor.

Crosul a fost impartit pe trei trasee de concurs: primul este destinat elevilor claselor V-VIII si are lungimea de 1050 m. Punctul de plecare este localizat la statia de maxi-taxi aferenta Scolii Gimnaziale “Mihail Sadoveanu”. Al doilea traseu a fost destinat elevilor claselor IX-XII si are lungimea de 1600 m. Punctul de plecare este localizat la intersectia arterelor rutiere Strada Poporului si Soseaua de Centura. Al treilea traseu a fost destinat veteranilor, participantii cu varsta peste 18 ani. Punctul de plecare a fost din parcarea Liceului Tehnic “Dragomir Hurmuzescu”.

Inscrierea participantilora fost facuta de catre cadrele didactice raspunzatoare pentru unitatea de invatamant din care fac parte adolescenii participanti. Nu a fost perceputa taxa de inscriere pentru participarea la eveniment. Fiecare participant a primit un tricou iar castigatorii au avut parte de premii surpriza.

Evenimentul a fost initiat in ideea de a reuni cat mai multi tineri intr-un proiect amplu ce isi propune sa promoveze in randul comunitatii un stil de viata sanatos, cu ajutorul practicarii alergarii sportive. Mai mult, proiectul a fost gandit si in scopul transformarii crosului intr-un brand al orasului care sa aduca beneficii reale si comunitatii locale.

Asociatia Community Aid Romania a fost infiintata ca organizatie non-profit in vederea sustinerii oricarei persoane sau comunitati care isi doreste o imbunatatire a nivelului de trai prin dezvoltarea capitalului uman, social si antreprenorial, stimularea spiritului comunitar si dezvoltarea unui transfer bilateral de experienta, cunostinte si idei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*