Peste 30.000 de persoane au beneficiat de proiectele Asociației Tomis Antidrog Constanța

Asociația Tomis Antidrog Constanța

Peste 30.000 de persoane au beneficiat de proiectele Asociației Tomis Antidrog Constanța în cei șapte ani de înființarea acesteia.

Președintele Asociației Tomis Antidrog Constanța, George Drăgan, a declarat că a reușit împreună cu o echipă tânără să militeze împotriva consumului de droguri.

În urmă cu 7 ani la Constanța am pus bazele Asociației Tomis Antidrog Constanța. Cu o echipă tânără și dinamică am reușit să milităm împotriva consumului de droguri, când la acea vreme, consumul de etnobotanice și magazinele ,,de vise’’ erau în plină dezvoltare ca rețea. În cei 7 ani de activitate am implememtat proiecte de prevenție și combatere, atât în județul Constanța, dar și la nivel național prin proiecte ce au diferite teme de activitate, dar și abordare, atingând în cei 7 ani de activitate peste 30.000 de beneficiari”, a afirmat George Drăgan.

Printre proiectele derulate de Asociației Tomis Antidrog Constanța s-au numărat:

În domeniul cultural: concert dedicat părinților, unde a fost lansată broșura Dialogul Vărstelor, în parteneriat cu Adrian Daminescu (membru de onoare al asociației)

În cluburi – program de stand up comedy cu Radu Pietreanu și Doru Octavian Dumitru (membrii de onoare ai asociației)

În școli – programe de prevenție în toate liceele din județul Constanța (peste 1.500 de beneficiari)

Lansarea primului ziar informativ și educativ la nivel național “Ziarul Vicii’’ (Marian Drăgulescu, membru onorific)

Programe sportive: Sportul bate drogul, Gale OSS FIGHTERS, cupa de tras cu arma la poligon Zip Escort, Gașca Micilor Bicicliști, Cross-ul orașului Ovidiu, campionat de oină în parteneriat cu Federația Română de Oină

Sănătate –programe de consiliere psihologică gratuită pentru dependenți, dar și pentru familiile acestora

Artă– concursuri de fotografie și pictură pe tema ,,antidrog’’

Parteneriat cu penitenciarul Poarta Albă – program dedicate deținuților cu vârsta între 18-15 ani

Proiect pilot în cadrul școlilor de șoferi cu privire la riscul consumului de alcool și droguri la volan.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*