Pe 28 Noiembrie și 1 Decembrie se modifică modul de circulație al autobuzelor de pe liniile 44, 51, 100 și 100C în municipiul Constanța

Harta trasee autobuze pe 28 noiembrie și 1 decembrie

În vederea organizării în Municipiul Constanța a manifestărilor prilejuite de sărbătorirea a 101 Ani de la Marea Unire (1918 – 2019), duminică, 1 decembrie 2019, CT BUS anunță publicul călător, că în zilele de 28 noiembrie și 1 decembrie, mijloacele de transport ce deservesc liniile 44, 51, 100 și 100C, vor circula după un program special. De asemenea, parcarea autoturismelor în zona Casei de Cultură este interzisă.

Constanța se pregătește pentru o serie de acțiuni cu caracter militar și civil care se vor desfășura cu ocazia Zilei Naționale a României. Duminică, 01 decembrie, bulevardul Alexandru Lăpușneanu va găzdui un spectacol militar impresionant, la care vor participa membrii din cadrul Ministerului Apărării Naționale și ai altor structuri care aparțin instituțiilor statului.

Ca preambul al evenimentului, joi, 28 noiembrie, în intervalul orar 11:00-12:00, va avea loc repetiția generală.

Pentru buna desfășurare a festivităților, miercuri, 27 noiembrie și sâmbătă, 30 noiembrie, începând cu ora 16:00, vor fi interzise oprirea și staționarea autovehiculelor pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, între străzile Nicolae Iorga și I.L. Caragiale.

În perioada 26 noiembrie – 29 noiembrie, reprezentanții Poliției Rutiere și ai Direcției Generale Poliția Locală vor împărți flyere prin care posesorii de autovehicule vor fi informați cu privire la restricțiile de circulație. Mașinile ale căror proprietari nu pot fi contactați, vor fi ridicate și mutate în afara zonei de siguranță.

Sâmbătă, 30 noiembrie, măsurile de siguranță vor viza și parcările situate pe strada I.L. Caragiale (în dreptul Casei de Cultură), parcarea care aparține Casei de Cultură a Sindicatelor și parcarea de pe Aleea Daliei.

De asemenea, traficul rutier va fi restricționat total joi, 28 noiembrie și duminică, 01 decembrie, începând cu ora 09:00, pentru toate categoriile de autovehiculele, pe tronsonul delimitat de bulevardul Alexandru Lăpușneanu respectiv bulevardul 1 Decembrie 1918, între bulevardul. I.C. Brătianu și bulevardul Tomis.

Astfel autobuzele vor circula în intervalul orar 09:00 – 14:00 după următorul program:

în intervalul orar 09:00 – 11:00 – liniile 100 și 100C vor circula fără oprire pe porțiunea de drum cuprinsă între I.C. Bratianu (zona ICIL) și Bvd. Tomis (zona Dacia);

  • în intervalul orar – 11:00 – 12:00 linia 100 se va suspenda pe perioada manifestărilor;
  • în intervalul orar – 11:00 – 12:00 linia 100C va circula pe ruta: Carrefour – bvd. Lăpușneanu – bvd. Tomis – str. Răscoalei nr. 1907 – Bvd. Ferdinand – Gara C.F.R.
  • în intervalul orar – 12:00 – 14:00 autobuzele vor circula fără oprire pe porțiunea de drum cuprinsă între I.C. Bratianu și Bvd. Tomis.
  • în intervalul orar – 11:00 – 12:00 liniile 44 și 51 vor circula astfel:
    • Linia 44 se segmentează pe traseul:
    • Poarta 1 – Str. Mihai Viteazu – Str I.G. Duca – Str. Țepes Vodă și retur;
    • Str. Ștefăniță Vodă – Bvd. Aurel Vlaicu – Str.Baba Novac – Casa de Cultură și retur.
    • Linia 51 se segmentează pe traseul:
    • Poarta 1 – Str. Mihai Viteazu – Str. I.G. Duca – Str. Țepeș Vodă și retur;
    • Halta Traian – Str. Eliberării – Casa de Cultură și retur.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*