Paradă militară și iahnie cu cârnați, de 1 Decembrie în Constanța

Militari la 1 Decembrie

Ziua Națională a României – 1 Decembrie  -va fi marcată în municipiul Constanța de o paradă militară, o expoziție de tehnică militară și de armament. De asemenea, Primăria va oferi constănțenilor o porție de iahnie cu cârnați.

Primăria Municipiului Constanța, împreună cu Instituția Prefectului Județul Constanța și Comandamentul Flotei organizează manifestările prilejuite de sărbătorirea Centenarului Marii Uniri.

Ca în fiecare an, evenimentele dedicate Zilei Naționale a României vor începe la ora 09:00 cu depuneri de coroane la Monumentului Eroilor din Primul Război Mondial din Cimitirul Central.

Urmează apoi, începând cu ora 11:00, o paradă a forțelor armate. Defilarea cu tehnică specializată și plutoane de militari va avea loc pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în fața Monumentului Eroilor Independenței din parcul Casei de Cultură a Sindicatelor.

De la ora 12:00, participanții vor avea ocazia să admire o expoziție de tehnică militară și armament. De asemenea, la aceeași oră, va avea loc prezentarea noilor autobuze ale municipiului Constanța.  Primăria Municipiului Constanța va oferi celor prezenți la eveniment 5000 de stegulețe tricolore.

Tot sâmbătă, 1 decembrie, Primăria Municipiului Constanța, prin Serviciul Public de Asistență Socială, îi așteaptă pe constănțeni la o porție de iahnie cu cârnați și la un spectacol susținut de diverși artiști.

Între orele 11:00 – 16:00, constănțenii vor primi o porție aburindă de fasole în corturile special amenajate în cinci zone din oraș:

  1. Parcul Tomis II;
  2. Piațeta Badea Cârțan – Clubul Pensionarilor;
  3. Zona CET –Clubul Pensionarilor;
  4. Parcul de la Gară;
  5. Piațeta Far;

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*