Palatul Copiilor este gazda concursului național de dans „Împreună pentru Viitor“ Etapa judeţeană – 29 martie

Concursul național de dans „Împreună pentru Viitor“ Etapa judeţeană – 29 martie

Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanța, în colaborare cu Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Constanța, organizează etapa judeţeană a Concursului Naţional de Dans ,,Împreună pentru viitor” – eveniment care se desfăşoară în cadrul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară, joi, 29 martie, ora 10.00, la Palatul Copiilor Constanța.

Secţiunile concursului sunt: dans modern şi dans tradiţional. În concurs s-au înscris 8 echipe la secţiunea Dans modern şi 4 echipe la secţiunea Dans tradiţional. Fiecare echipă este formată, în mod egal, din elevi voluntari proveniţi din unităţile de învăţământ care derulează parteneriate în cadrul S.N.A.C. și elevi beneficiari, cu dizabilităţi. Instituțiile participante la concurs sunt: Grădinița cu Program Prelungit „Amicii” Constanța, Centrul de Zi pentru Copii cu Autism Constanța, Colegiul Comercial „Carol I” Constanța, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Maria Montessori” Constanța, Colegiul Național de Arte „Regina Maria” Constanța, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Delfinul” Constanța, Liceul Teoretic „George Emil Palade” Constanța, Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” Constanța, Liceul Tehnologic „Virgil Madgearu” Constanța, Colegiul Național „Mihai Eminescu” Constanța, Grădinița cu Program Prelungit „Steluțele Mării”, Liceul Tehnologic Cogealac, Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Albatros” Constanța, Clubul Școlar Sportiv nr. 1 Constanța, CJRAE Constanța.

În organizarea evenimentului sunt implicați elevi voluntari care vor susține momente artistice. Buna desfășurare a acestei activități va fi asigurată de elevii voluntari SNAC de la Liceul Teoretic „Decebal” Constanţa și Liceul Tehnologic de Electrotehnică şi Telecomunicaţii Constanţa.

Activităţile din cadrul Strategiei Naționale de Acţiune Comunitară încurajează implicarea elevilor şi tinerilor, ca voluntari în activităţi desfăşurate cu copiii aflați în dificultate, în scopul susţinerii procesului de incluziune socială a acestora.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*